Der var tilbud på havemøbler

Som overskriften antyder, så var der i sidste uge tilbud på havemøbler ved Havemøbelshoppen i Osted. Det betyder også at jeg selvfølgelig ikke kunne dy mig endnu engang – ak ja, mig og mit shopping mani. Det er altid svært at holde sig selv tilbage, når der er et godt tilbud, uanset om det er møbler til haven, elektronik eller andre forbrugsgoder, som ikke umiddelbart er en nødvendighed. Selvom jeg allerede har et flot teaktræs havemøbelsæt, så mente jeg jo selv, at et frisk pust ikke ville skade på min indretning i haven.

Det blev derfor relativt spontant, at jeg købte nogle nye havemøbler, men det er skam ikke noget jeg har fortrudt – jeg har trods alt pengene til, at kunne tillade mig de nydelser engang imellem.

Slut med vedligeholdelse

Nu når jeg alligevel kiggede på nye havemøbler, så tænkte jeg at det i denne omgang også skulle være vedligeholdelsesfri møbler, eftersom jeg har været træt af at teaktræs behandle det gamle havemøbelsæt flere gange om året. Derfor faldt valget på nogle havemøbler lavet i polyrattan, eftersom det kræver minimal vedligeholdelses eller faktisk mere eller mindre intet. Møblerne kan stå ude hele året rundt, men har selvfølgelig godt af at stå i skuret om vinteren. Det mister selvfølgelig lidt charmen ikke at have haveborde og stole af rigtigt træ, men omvendt så betyder det sgu heller ikke noget nu til dags. Polyrattan er blevet relativt populært i Danmark, og er ikke nødvendigvis grimt eller på tværs af modetendenserne til haven.

Det flotte havemøbelsæt i polyrattan som jeg endte med at købe på tilbud, er Cebu Geneve, som du kan se herunder:

cebu geneve havemøbelsæt i polyrattan

Det fede er, at der er plads til op til 6 personer, så vi kan have gæster på besøg. Derudover er der et udtræk i havebordet, så vi i nødstilfælde kan få plads til endnu flere med lidt god vilje. Sammen med bordet fulgte der også 6 fornemme stabelstole i sort nonwood, som er yderst komfortable at sidde i.

Billige havemøbler er ikke nødvendigvis lig med dårlig kvalitet, og nu fik jeg godt nok dette sæt på tilbud, men hold da op, hvor er jeg overrasket over kvaliteten! Normalvis koster både bord og stole 8.000 kr., men jeg fik det til halvpris, og så var det ikke engang en udstillingsmodel. Hvis du er hurtig, så tror jeg også du kan nå et kig forbi Havemøbelshoppen i Osted eller på deres hjemmeside og få nogle af de gode tilbud. De har et stort udvalg af både nonwood, polyrattan, hårdttræ og teaktræs havemøbler.

Haven er blevet mit yndlingsopholdssted

Jeg er efterhånden blevet jævnt tilfreds med min have, og hvordan den ser ud. Her om sommeren er det klart mit favoritsted at opholde mig, og med den sol vi har fået i år, så er det jo ingen overraskelse.
Jeg nyder at se blomster bedende, det nyslåede græs og æblerne, der falder fra mit fine æbletræ.
Det giver en form for ro og mag at sidde i det grønne – jeg tror i øvrigt aldrig, at jeg ville kunne flytte tilbage til byen. Mit næste projekt til haven bliver at få bygget et nyt skur, da det andet er ved at falde fra hinanden.

Hvis du har nogle tips, så modtager jeg dem gerne med kyshånd!

Bookmark permalink.