Spisested i Ringsted

Jeg har et ubestridt yndlings spisested i Ringsted. Det er La Rustica. Det er italiensk inspireret og det er super lækkert. Jeg sætter stor pris på den måde der bliver arbejde med råvarerne og arbejdet med respekt for det italienske køkken på spisested Ringsted La Rustica. Der er en skøn atmosfære på La Rustica og det er som at træde ind på et italiensk trattoria. Tjenerne er super imødekommende og de har altid gode forslag hvis vi ønsker vin til maden. Jeg kommer gerne på La Rustica i forskellige anledninger. Det er både hvis jeg vil ud og spise om aftenen med min familie, men også hvis jeg vil have brunch Ringsted en dejlig lørdag formiddag eller take away Ringsted. Deres brunch i Ringsted bærer også præg af det italienske islæt og der er pølser, ost, bacon æg og lækkert italiensk brød og masser af kaffe, te, juice og mælk. Hvis jeg kommer lidt senere på dagen og har lyst til frokost står de også klar hos La Rustica, til at servere lækre italienske specialiteter for mig og familien. Og det stopper faktisk ikke her, for på de dage hvor det er blevet sent på arbejdet og jeg ikke har tid til at lave mad når jeg kommer hjem. Kører jeg gerne forbi og henter take away hos La Rustica. Det det bedste take away ringsted. De har selvfølgelig de klassiske retter som pizza og pasta. Men også retter med kød og fisk, og små italienske retter som bruschetta og antipasti. Men min favorit én af deres retter med fisk, fløde og pasta. Den er fortræffelig.

italienske mad, spisested ringsted

Spisestederne i Ringsted

Har rigtig meget at byde på men min største anbefaling er alligevel til La Rustica. Jeg synes det er rigtig god italiensk mad og med min forkærlighed for det italieneske køkken rammer det plet. Jeg føler mig altid budt rigtig godt velkommen og taget godt om på mit favorit spisested Ringsted. Det er uanset og jeg vil på spisested Ringsted eller vil have min take away Ringsted og spise den derhjemme. Jeg har simpelthen kun godt at sige om La Rustica og glæder mig allerede til jeg skal derhen igen, næste gang.

Bookmark permalink.