Sådan overtaler du hende til at få et fedt anlæg

Drømmer du om at se actionfilm med en så hæsblæsende lyd, at det føles som om action-scenerne foregår i stuen? Så er det med at investere i et fedt anlæg. Hvis du ikke bor alene og derfor har én, der skal overtales før, du kan gå ud og købe det her lækre anlæg, så får du her et par tips til hvordan.

Fornuftige investeringer er gode investeringer

Er hun den fornuftige i jeres forhold? Så gælder det jo bare om at appellere til hendes fornuft. Et lækkert anlæg med fantastisk lyd kan virke som en drengerøvsagtig ting at investere i, men det er heldigvis langt fra sandheden. Lige så vel som mænd elsker god lyd, så gør kvinder det også. Men anlæg er dyre, for hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten – og hvem vil det? – så kræver det altså en slat penge for at få et fint anlæg. Til gengæld er det vigtigt at pointere, at et godt lydanlæg holder længe, hvis det er af god kvalitet, og at man ved at have en hjemmebio sandsynligvis vil bruge færre penge på at gå en biografen – som jo er en dyr fornøjelse. Så det er en investering, og det er en fornuftig én af slagsen.

Soundbar, stereoanlæg eller surround sound?

Hvis du virkelig vil vise din kæreste, at I altså skal have fat i et fedt anlæg, så er det vigtigt, at du ved, hvad I skal købe. Afhængig af jeres behov og hvordan jeres stue er indrettet, er der forskellige anlæg – soundbars, stereoanlæg eller et surround sound system.

En soundbar er oplagt, hvis der ikke er plads til at placere højtalere symmetrisk på hver sin side af fjernsynet. Soundbars er ikke så gode til musik, så hvis du også vil bruge dit anlæg til musik, er det derimod bedre at købe et 2.0/2.1 stereoanlæg. De er dog knap så gode til at opnå lækker filmlyd, men alligevel den bedste mulighed, hvis din stue ikke er optimalt indrettet til surround sound. Sådan et system kræver nemlig god plads bag ved sofaen, men er til gengæld også helt fantastisk i hjemmebioen. Gør derfor din research, og så vil det også fremstå over for din kæreste, at du virkelig vil have det her lækre anlæg. Og bare rolig, sandsynligheden for at hun også gerne vil have det, er faktisk ret stor.

skændes

 

 

 

 

 

 

Bookmark permalink.