Trådløst surround sound system

Skal du lave en lækker hjemmebio i stuen derhjemme, er det selvfølgeligt vigtigt at have et godt tv. Men er det på plads, er du langt fra klar til at sætte en god actionfilm på og poppe nogle popcorn. Det er nemlig næsten vigtigere – dog kun næsten – at have et godt lydsystem tilsluttet tv’et. Det er sjældent at den lyd, der kommer ud af tv’ets højtalere er særlig tilstrækkelig. Biograferne har fantastiske surround sound systemer, der gør det endnu mere livagtigt at se en film – men bare rolig, det kan du også få derhjemme. Et trådløst surround sound system er ganske uundværligt for en god filmaften, og eftersom det er vigtigt at lydkvaliteten er høj, er det også nødvendigt at give lidt for dit trådløse surround sound system.

For et surround sound system er det vigtigt med baghøjtalerne. Da de skal placeres bag ved sofaen, er det generelt at foretrække at de er trådløse, så der ikke ligger en masse ledninger og roder i stuen.

Find det perfekte anlæg til en overkommelig pris

Trådløse surround sound systemer kan være ret dyre – de ligger gerne i prislejet 5.000 til 12.000. Men hvis man vil have god lyd fra et godt tv, gælder det om ikke at gå alt for meget på kompromis med produktet for prisens skyld. I så fald kan det måske hellere betale sig at købe et stereoanlæg, hvis man også vil bruge højtaleren til musik, for det er ikke altid billige surround sound systemer kan spille musik i særlig høj kvalitet. På hifi-gear.dk finder du gode anmeldeser, der tager både pris og kvalitet i betragtning. Jeg kan klart anbefale at kigge forbi der.

Det kan også ske at din stue ikke egner sig godt til et trådløst surround sound system. Der skal nemlig gerne være halvanden meter fra sofaen til bagvæggen for den bedste surround sound oplevelse. Derudover er det også bedst hvis stuen er symmetrisk. Hvis din stue ikke har meget plads og er asymmetrisk, er stereoanlægget sandsynligvis også en bedre løsning.

Er din stue derimod helt perfekt til et trådløst surround sound system, så er det selvfølgelig dét, du skal have.

Undervurder ikke subwooferen

Et trådløst surround sound system består gerne af omkring 5 højtalere til at placere rundt omkring i rummet og en subwoofer. Er der til gengæld ikke en subwoofer inkluderet, så er det en god idé at investere i en. En sådan lægger nemlig en bund under lyden, hvad enten det så er musik eller filmlyd, eftersom en subwoofer kan gengive den dybeste bas i lyden. Subwooferen må altså ikke undervurderes.

god-lyd

 

 

 

 

Bookmark permalink.